Wat leuk dat u onze groepspagina bezoekt!

Welkom in groep 1-2. We zijn een gezellige, leergierige en enthousiaste klas. Juf Elske is van maandag t/m vrijdag in de klas.
We gaan er samen een super leuk schooljaar van maken.

Wil je op de hoogte blijven van de dingen die wij doen in onze groep?
Kijk dan regelmatig op deze pagina voor leuke nieuwtjes en foto’s.

Elske Chatrou
Start thema eten en drinken
Deze week zijn we gestart met het thema eten en drinken. Vandaag zijn we naar de markt geweest om ingrediënten te kopen voor de tomatensoep. Kinderen kregen een plaatje met daarop een afbeelding wat ze moeten zoeken en kopen bij de marktkraam. In de klas hebben we samen de soep gemaakt en natuurlijk daarna heerlijk van gesmuld. Volgende week donderdag gaan we een kijkje nemen in een restaurant.

Noord-en Zuidpool & Carnaval
We hebben het thema Noord- en Zuidpool afgesloten. Afgelopen vrijdag was het grote carnavalsfeest op school. Het was een groot feest met veel hossen, dansen en leuke optredens. Na de vakantie starten we met het thema eten en drinken.

Elske Chatrou
Een bezoekje aan de viswinkel.
We zijn al hard aan het werken rondom het thema Noord- en Zuidpool. We leren al een beetje welke dieren er op de Noord-en Zuidpool leven, hoe de mensen leven op de Noordpool en wat de mensen en dieren eten. We hebben vandaag ook een bezoekje gebracht aan de viswinkel, omdat er ook veel vissen leven op de Noord- en Zuidpool. We hebben gekeken wat er allemaal in de vitrines lagen, hoe je een vis kunt kopen, wat de verkoopster doet. Tot slot kregen we ook nog een stukje vis om te proeven. Het was erg leuk en leerzaam. Nu kunnen we in de klas ook fijn spelen in onze eigen viswinkel.

Elske Chatrou
Proost op een gelukkig nieuwjaar!
We zijn het nieuwe jaar gestart met een proost op een gelukkig en gezond nieuwjaar! De aankomende weken gaan we werken rondom het thema “Noord- en Zuidpool.”

Dag Sinterklaas!
Dag Sinterklaas! De kinderen hebben genoten van gisteren en van de afgelopen weken.

gr12