Rik Korsten
Nieuwe prins en prinses op de Klimboom!

Afbeeldingsresultaat voor steek prins

Vanaf vandaag regeren tijdens de carnaval Prinses Emma d'n Uurste en Prins Benjamin d'n Uurste over de Klimboom.

Vandaag zijn ze officieel ingehuldigd door oud-prins Roan, oud-prinsessen Arwen en Sera en oud-adjudant Zebib.

Daarnaast is Shalan benoemd tot 'Knoergoeie Boomklimmer'. Hij heeft zich dit jaar positief onderscheiden.

Verder werd de middag ingekleurd door de kinderen van de Big-Event met een dansje.

Ook heeft de nieuwe dansgarde van de prins en prinses een prachtig optreden laten zien.

Een prachtig van de carnaval op de Klimboom!

EHBO-examen groep 8
Vandaag zijn alle groep 8-ers geslaagd voor het EHBO-examen. Supergoed!!! Joep en Angela hartstikke bedankt voor jullie geweldig fijne lessen.

EHBO groep 8

Vandaag was de laatste EHBO praktijles voor groep 8.

Simone heeft bij de groep 8-ers niet van echt te onderscheiden wondjes aangebracht.

Volgende week donderdag wordt het EHBO-examen afgenomen.

Ze kunnen nog een weekje thuis oefenen op bijvoorbeeld de stabiele zijligging.

Hopenlijk slagen ze komende week allemaal.

We hebben we er dan weer een aantal gediplomeerde EHBO-ers bij.

Elske Chatrou
Doe-ochtend
De kinderen hebben deze ochtend weer leuke (winter) activiteiten gedaan met de doe-ochtend. Er waren activiteiten rondom filmpjes maken, elektriciteit en geluid. Ook waren er nog verschillende knutsel, timmer, kook en bak activiteiten. Geweldig om te zien dat er zoveel creatieve kinderen op de Klimboom zitten. Vandaag was het wel extra speciaal, want de bewoners en vrijwilligers van de Sint Jan kwamen op bezoek om te kijken en te helpen. Wat was het weer een gezellige ochtend!! Mocht je graag in het echt zien wat er allemaal gemaakt is tijdens de doe-ochtend, kom gerust een kijkje nemen op het podium in de aula.

Lindsey van der  Wijk
Maandfeest
Vandaag hebben we het derde maandfeest op school gevierd waarin de groepen 1 t/m 4 hun dans- en zangtalent lieten zien. De optredens stonden in het teken van Kerstmis en lieten de kinderen zien wat ze de afgelopen weken hebben geleerd. De kinderen zongen, dansten en vertelden geweldig! We zijn trots!

Sneeuwpret op De Klimboom
Genoten hebben de kinderen vandaag van een dik pak sneeuw. De ‘gymles’ van groep 7-8 was een ’gymles’ sneeuwballen gooien en sneeuwpop ☃️ maken geworden.

Afscheid juffrouw Manon

Vandaag was de laatste dag van juf Manon op De Klimboom. Heel erg jammer dat ze ons verlaat. Maar erg fijn dat ze al heel snel een baan heeft gevonden op basisschool de Empel in Erp bij de kleuters. Manon, veel plezier bij de kleuters in Erp en je bent altijd welkom op De Klimboom. We gaan je wel missen😢

Graffiti op De Klimboom

Bart is begonnen aan zijn tweede project. Aan de voorzijde van De Klimboom komen twee toepasselijke graffiti tekeningen die passen bij het wereldse karakter van de school. Hij probeert beide tekeningen, als het weer het toelaat, nog deze week af te maken. Groep 6-7-8 heeft Bart ook nog verrast met een cadeautje.

Elske Chatrou
Sinterklaasfeest

Eindelijk was het zover... Het Sinterklaasfeest op De Klimboom. Sinterklaas en de Pieten zouden met de helikopter komen, maar tot onze verbazing kwamen ze aan met de cabrio. Ze waren namelijk met de helikopter op de verkeerde school geland. Nadat we buiten ons schoollied hadden gezongen voor de Sint, zijn we met de groepen naar binnen gegaan. De bovenbouw ging beginnen aan de surprises en de groepen 1 t/m 5 lieten mooie optredens zien aan Sinterklaas en de Pieten. Na de mooie optredens kwam Sinterklaas bij iedere groep even langs. Natuurlijk kwam hij niet met lege handen aan, maar had hij voor ieder kind een geweldig cadeau.

Groep 1 t/m 5 heeft de super leuke dag afgesloten met een spelletjes circuit en de bovenbouw met een gezellige film.

Inke van der Wijst
Maandfeest
Afgelopen donderdag was alweer het tweede maandfeest van de Klimboom! Dit keer waren groep 5 en de taalklas aan de beurt. Er waren veel verschillende optredens. Breakdance, gitaarspel, dans en zang; het kwam allemaal voorbij!

ni