In IKC 't Centrum vindt u BSO De Boomhut

voor voorschoolse opvang.

Maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 uur tot 18.00 uur

voor naschoolse opvang

Woensdag én in de vakantie is opvang ook mogelijk.

U kunt ons bereiken als volgt rechtstreeks bereiken

Telefoon:      06 – 31 79 32 12

E-Mail:          BSOboomhut@kanteel.nl

Buitenschoolse Opvang De Boomhut

Op de Buitenschoolse Opvang (BSO) van de OBS De Klimboom kun je na school lekker samen met je vrienden verder spelen, lol maken, ontspannen of op de bank liggen om een boek te lezen. Na een drukke dag op school kun je bij ons ook even rustig aan tafel je verhaal kwijt. Alles is mogelijk.

Een fijne plek
Voor kinderen is BSO De Boomhut vooral leuk, ontspannend, uitdagend en stoer! Voor de ouders is het belangrijk dat BSO De Klimboom een fijne en veilige plek is. Ons doel is dat kinderen de BSO als uitdagende vrije tijd ervaren. Bijna niets moet, bijna alles mag! Kinderen beslissen bij BSO De Boomhut mee over de activiteiten, het speelgoed en over hoe de ruimte ingericht moet worden. Wij hebben ervaren dat kinderen hier heel goed over mee kunnen denken en samen met ons beslissingen kunnen nemen. We ondernemen samen activiteiten, organiseren uitdagende workshops en gaan er samen op uit. Zelfs afspreken met vrienden is mogelijk. Bij BSO De Boomhut mogen kinderen zelf kiezen wat ze gaan doen.

Structuur

Wij geven de kinderen de ruimte om heerlijk te spelen, maar we vinden het ook belangrijk om kinderen tijdens de BSO structuur te bieden. Kinderen die net dat beetje extra aandacht nodig hebben, zitten bij BSO De Boomhut op hun plek. Samen met ouders en school zorgen we ervoor dat elk kind zo lekker mogelijk in zijn vel zit.

Incidentele opvang op de BSO De Boomhut
Wil je geen gebruik maken van structurele buitenschoolse opvang van BSO De Boomhut, dan is jouw kind toch altijd welkom! Heb je plotseling een afspraak, is de vaste oppas met vakantie, hebben opa en oma een dagje vrij of moet je werken op een studiedag van school? Kies dan voor onze incidentele opvangmogelijkheid. Ook wanneer jouw zoon of dochter graag eens met hun vriendjes en vriendinnetjes op BSO De Boomhut willen spelen is dit mogelijk. BSO De Boomhut is voor iedereen toegankelijk.

Meer informatie over de opvangmogelijkheden?

Neem contact op met de afdeling Relatiebeheer via (073) 851 99 99.

BSO De Boomhut biedt voor kinderen van 4-13 jaar (van meerdere scholen) buitenschoolse opvang aan. Kom eens een keer kijken!
Je bent van harte welkom!
Of maak een afspraak voor een rondleiding, wij maken graag tijd voor u vrij!

Locatiemanager: Rianne Jeurninck 06 – 31 79 32 12