Groep 7-8

Deze pagina zullen we gedurende het schooljaar vullen en actualiseren.

Eindtoets Route 8
De eindtoets Route 8 wordt vandaag gemaakt. Succes allemaal!!!

Rik Korsten
Afsluiting IPC thema: voortrekkers van verandering bij het gemeentehuis!

Vanmiddag zijn we op het gemeentehuis ontvangen door burgemeester Hellegers en de wethouders van Heeswijk en Overmans.

We hebben uitleg gehad over het werk van de burgemeester en wethouders. We hebben een rondleiding gehad door het gebouw.

De kinderen hebben vragen kunnen stellen. Na het leuke en interessante bezoek aan Madurodam en de Tweede Kamer hebben we nu ons thema afgesloten aan het gemeentehuis.

De 2e Kamer en Madurodam

Een geweldig interessante dag in Den Haag gehad. Kinderen hebben geleerd hoe een democratie werkt en zijn er allemaal zeer goed mee bezig geweest. Met dank aan onze 2 begeleiders, Nils en Bram van Prodemos.

En met dank aan de begeleidende ouders.

Madurodam en de 2e Kamer
We zijn vandaag in Den Haag. Madurodam in de ochtend. De 2e Kamer in de middag.

Udens College on tour
Op donderdagavond 11 januari werd door twee collega’s van het Udens College voor ouders van de Brinck en de Klimboom een informatiebijeenkomst verzorgd. Komend schooljaar gaat er behoorlijk wat veranderen op onderwijskundig vlak op het UC. De avond was zeer druk bezocht door ouders van beide scholen.

gr78