Groep 3-4

Elske Chatrou
Nostalgische kermis bij de Sint Jan
Vandaag hebben de groepen 1 t/m 4 een bezoekje gebracht aan de nostalgische kermis bij de Sint Jan. Daar hebben de kinderen genoten van de draai-en zweefmolen, maar ook zeker van het springkussen, schminken, blikgooien en knutselen. Het was een gezellige middag.

Niels Swinkels
Uitstapje Maashorst: het 7-diersoortenpad
Gewapend met vergrootglazen, lepels/vorken, vogelfluitjes en veel nieuwsgierigheid zijn we samen met de Taalklas het bos ingegaan. We hebben allerlei diersoorten gezocht en ook gezien; zoals spinnen, vogels, insecten, zoogdieren, vissen, amfibiën en reptielen. Het was wonderbaarlijk voor de kinderen

Dirk Damsma
Fietsexamen groep7
PROFICIAT!!! Alle deelnemers geslaagd. Knap gedaan! Wij zijn trots op jullie. Hulpouders bedankt voor het posten langs de route. Ze kunnen nu veilig deelnemen aan het verkeer.

Lindsey van der  Wijk
Letterfeestje in groep 3!
Vandaag was het letterfeestje in groep 3. De kinderen kennen nu alle letters en lieten vandaag aan ons horen hoe goed ze al kunnen lezen. Ook hebben we leuke spelletjes gedaan met alle letters en natuurlijk hebben we het feestje afgesloten met iets lekkers. Een echte lettertaart! Iedereen bedankt voor jullie aanwezigheid en de leuke middag!

Lindsey van der  Wijk
IPC thema: we zijn wat we eten
Dinsdagmiddag zijn we met een nieuw thema gestart. Alles draait komende weken tijdens de IPC lessen om voedsel. We zijn dit thema begonnen met een dramales: we deden net alsof we in een restaurant werkten of iets kwamen eten. De kinderen speelden hun rol heel goed!

gr34