Groep 3-4

Lindsey van der  Wijk
Letterfeestje in groep 3!
Vandaag was het letterfeestje in groep 3. De kinderen kennen nu alle letters en lieten vandaag aan ons horen hoe goed ze al kunnen lezen. Ook hebben we leuke spelletjes gedaan met alle letters en natuurlijk hebben we het feestje afgesloten met iets lekkers. Een echte lettertaart! Iedereen bedankt voor jullie aanwezigheid en de leuke middag!

Lindsey van der  Wijk
IPC thema: we zijn wat we eten
Dinsdagmiddag zijn we met een nieuw thema gestart. Alles draait komende weken tijdens de IPC lessen om voedsel. We zijn dit thema begonnen met een dramales: we deden net alsof we in een restaurant werkten of iets kwamen eten. De kinderen speelden hun rol heel goed!

Lindsey van der  Wijk
Proosten op het nieuwe jaar!
Vandaag zijn we het jaar goed gestart. We hebben met de hele klas geproost op het nieuwe jaar. Wij wensen iedereen een gelukkig en gezond 2018!

Lindsey van der  Wijk
Pepernoten bakken in de klas
Vrijdag hebben we onze eigen pepernoten gebakken. We hebben met z’n allen het deeg gemaakt en gekneed. Gelukkig waren ze op tijd klaar zodat we onze eigen pepernoten konden proeven. Ze waren heerlijk! Ook hebben we deze week ons pietenhuis af kunnen maken, dit maakt de klas extra gezellig. We kunnen niet wachten tot 5 december: het Sinterklaasfeest op school!

Sinterklaaskasteel
Wauw wat hebben wij vandaag genoten!! Het Sinterklaaskasteel was een prachtige beleving! We hebben vandaag pepernoten gebakken met de pieten, het speelgoed getest in de pakjeskamer en de slaapkamers van de pieten en Sinterklaas gezien. Ook hebben we de goedheilig man zelf mogen bewonderen op zijn mooie bed. Daar waren we wel van onder de indruk. Mama’s, heel erg bedankt voor het meerijden!

gr34