Rik Korsten
"Daar bij die molen" groep 6-7-8

Gisteren en vandaag zijn groep 6, 7 en 8 naar de Molen van Jetten geweest. Vanuit Kunst&Co waren er een viertal leuke workshops georganiseerd, waarvan de kinderen er in groepjes, drie workshops hebben gevolgd. Het was een muziekworkshop (muziek maken met hout), een beeldende workshop (met strakke lijnen en de kleuren rood, blauw en geel de Molen van Jetten naschetsen en inkleuren) en een technische workshop (assen maken met molens erop die ze middels oude fietsonderdelen echt konden laten draaien). Bij de laatste workshop mochten ze de molen bezoeken, een springtouw maken en een zelfgebakken pannenkoek eten. De zelfgemaakte springtouwen zijn mee naar school gegaan en alle kinderen en begeleiders hebben een zakje pannenkoekenmeel mee gekregen van de molenaar. Dat wordt smullen thuis!

Bij Kunst&Co zal er van 18 april t/m 15 juni een expositie van alle gemaakte kunstwerken worden gehouden. Ga dus gerust een kijkje nemen met de kinderen!

Gepubliceerd in 'Nieuwtjes'